Vila od 15 miliona dolara sa neverovatnim pogodnostima

Ukoliko ste jedna od onih osoba koje obožavaju da njihov automobil sija kao nov konstantno, predstavljamo pravu vilu za vas...

Jedan posed u Minesoti dolazi sa sopstvenom perionicom za automobile! Smeštena u St. Alban zalivu na jezeru Minetonka, ova vila ima četiri sprata i skoro 1.400 kvadratnih metara prostora. Inicijalno, kupio ju je preduzetnik Džefri Virt, da bi kasnije dospela u vlasništvo Kaskaid Hospitality CEO, Kam Talebija, po ceni od 1.88 miliona dolara.

Raskošni dom poseduje kućni bioskop sa 12 sedišta, dve vinske sobe, savršeno opremljenu teretanu i spa odeljak sa sobom za relaksaciju, grotoom i saunom. Kako biste došli do ovog dela, morate proći kroz podzemni tunel, u kom se nalazi i prethodno pomenuta perionica za automobila, dok vas na kraju staze očekuje parking za osam automobila. Vila takođe ima i kupolastu kuću pored bazena sa grejanom vodom, do koje se takođe može doći podzemnim tunelom.

Trenurno, vila se može kupiti po ceni od 15 miliona dolara, dok za nju postoji globalno interesovanje. Da li biste želeli da živite u njoj?