Glamur starog Holivuda čeka na vas

Evo vaše prilike da živite i provodite se kao najslavnija lica Holivuda…

Da li ste kada želeli da živite kao Soni i Šer ili se zabavljate kao Džej Zi i Rijana? Ukoliko jeste, Owlwood Estate imanje može vam ispuniti sve želje, pod uslovom da imate 115 miliona dolara. Dizajnirano od strane slavnog arhitekte Roberta D. Farkuhara 1936.godine, ovo losanđelesko imanje poseduje jedinstveni stil italijanske renesanse, a glavna vila je akcentovana kristalnim lusterima, mermernim kaminima i drvenim panelima. Ulaz poseduje raskošno, dvospratno spiralno stepenište, koje savršeno odogovara imanju sa slavnim pedigreom.

Zapravo, Soni i Šer su zapravo živeli ovde u jednom trenutku svog života. Tačnije, prema navodima, duo je posetio Tonija Kertisa, kada je on ovde organizovao svoju rođendansku zabavu, kada se Šer zaljubila u parcelu i kupila je nekoliko godina kasnije. Pre toga, Džo Šenk, predsedavajući iz 20th Century Fox bio je vlasnik ovog poseda. Njegova navodna devojka, Merilin Monro, često ga je posećivala ovde.

Danas, imanje ima zaista bajni legat kao mesto za održavanje zabava za slavne ličnosti sa A liste, jer su Džej Zi, Rijana, Nik Džonas i brojni drugi uživali ovde kada je organizovan Grammy Awards branč 2017.godine.

Sa devet spavaćih soba, deset kupatila i četiri garaže, budući vlasnik ovog imanja će moći da organizuje zabavu kakvu god poželi. Teniski teren i olimpijski bazen će se pobrinuti da gostima nikada ne bude dosadno, dok će ih regalni enterijer oduševiti u svakom smislu. Novi vlasnici takođe mogu smisliti svoj način na koji će koristiti ovo imanje – imaju sasvim dovoljno prostora za dalji razvoj i gradnju.

Takođe, oni mogu samo uživati pored bazena i opuštati se. Pogledajte više slika u našoj galeriji.