Otvorena Diva estetic – dermatološka ordinacija za lepu, zdravu i negovanu kožu i kosu

„Koža ne prašta greške učinjene tokom godina, a na njeno stanje utiču kako spoljašnji, tako i unutrašnji faktori i zato je važno celog života voditi brigu o njoj i pomoći joj da dugo bude lepa i zdrava. Briga o sebi je stil života” - dr Svetlana Bogdanović estetski hirurg i vođa stručnog tima poliklinike Diva.

Poliklinika Diva je prva poliklinika za estetsku medicinu i dermatologiju na našem prostoru, a dr Bogdanović, pionir u radiotalasnoj i laserskoj hirurgiji i dermatologiji. Ove godine, ova medicinska ustanova slavi 27 godina rada, a 19. novembra 2018. godine otvorena je i nova Dermatološka ordinacija specijalizovana za antiaging procedure - Diva estetic dr Bogdanović, u Njegoševoj 19a. U tom savremenom i modernom prostoru nalazi se i specijalizovani trihološki centar centar za lečenje opadanja kose i popravljanje njenog kvaliteta.

Sada je tim lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije iz poliklinike Diva dostupan na dve adrese.

„Povećan broj pacijenata, popunjeni kapaciteti i čekanje na proceduru duže od 3 nedelje zahtevali su da se otvori još jedan – novi prostor i tako je nastala ideja o Dermatološkoj ordinaciji Diva estetic. Sa novim prostorom omogućujemo pacijentima da u kraćem vremenskom roku dobiju traženu proceduru kod odabranog lekara specijaliste. Ovo je bio logičan naredni korak u višedecenijskom radu“, objašnjava dr Bogdanović. 

Ideja vodilja dr Svetlane Bogdanović, od početka rada, bila je da je zdrava i negovana koža prioritet, a prirodan izgled ono čemu je potrebno težiti i zato sa svojim timom stalno radi na tome da pacijenti imaju na raspolaganju najbolju negu i savremene medicinske tehnike, procedure i lasere.

Zato je u novoj dermatološkoj ordinaciji, kao i u poliklinici Diva, pacijentima na raspolaganju i novi TwinLight laser koji predstavlja zlatni standard u estetskoj dermatologiji za podmlađivanje lica i vrata, i poseduje posebne programe za oblikovanje i zatezanje tela. Ovim sofisticiranim i izuzetno efikasnim laserom u našoj zemlji raspolažu samo ove dve ustanove.

Naravno, tu se obavljaju i druge antiaging procedure poput PRP plazma tretmanaCellular Matrixamezoterapijebotoksa i hijaluronskih filera, koje lekari specijalisti u ove dve ustanove aplikuju naprednom tehnikom – pixel kanilom. A za one koji žele da efikasno uklone i najupornije dlačice i spreče njihovo urastanje tu je epilacija medicinskim laserima.

Za više informacija, posetite DIVA POLIKLINIKA

Zakažite tretman ili besplatne konsultacije: +381 63 338 334 ili +381 63 29 19 19

  • Ključne reči: