Najslađi događaj za sve ljubitelje sladoleda

Da li ste jedna od onih osoba koja konstantno na svom Instagram nalogu deli fotografije?

Ako jeste, onda ćete morati da se zaputite u London i probate sladoled koji je namenjen upravo Instagramu. Nazvana My Extraordinary Life Pop Up, izložba o kojoj vam pričamo će biti mesto gde će biti predstavljeni samo najbolji sladoledi kompanije Haagen-Dazs.

Počevši od lože gde će biti služeni očaravajući ukusi sa slanom karamelom i kolačićima, ova izložba vas vodi do jedinstvene infra-crvene sladoled zone i “ice-capade” stanice. Ako vam to nije dovoljno, brend koji sve ovo organizuje će nagraditi najboljeg fotografa sladoleda večeri sa 3D skenom njihovog lica, koji će biti pretvoren u ledenu lizalicu!

Ova ekskluzivna pop-up izložba će predstaviti i dekadentne trpezarijske stolove sa jestivom dekoracijom, kao i stanice sa dodacima za sladoled, koje će vam omogućiti da izrazite svoju kreativnost uz pomoć čokoladnih mrvica u drugih ukrasa, kreirajući najbolji mogući dizajn.

Na kraju, gosti ove večeri će moći da uživaju u luksuznom baru gde će dobiti Haagen-Dazs koktele, koji se savršeno uklapaju sa besprekornim kanapeima od sladoleda. Karte za ovaj fenomenalan događaj koštaju 10 britanskih funti!

D.Ć.