63-Year-Old Pagoda Sapphire Reserve - najdragocenija serija viskija

Samo pravi poznavalac viskija može razumeti umetnost i eleganciju koja prožima duh ovog pića...

To nam posebno naglašava 63-Year-Old Pagoda Sapphire Reserve sa potpisom Glenfarclas. Označavajući veliko finale za seriju Gearcase Pagoda, ovaj vrhunski viski ponuđen je u kristalnom dekanteru koji je dekorisan dragim kamenjem i sasvim je drugačiji od svega u čemu ste ranije uživali.

Završavajući kritičku trilogiju Pagoda Reserve, ovaj novitet dostupan je u tri izdanja: srebrno ograničeno izdanje sa bocama od 700 ml (cena 29.500 dolara, limitarno na 180 jedinica); Magnum od 1.5 L (cena na 62.250 limitirano na 63 jedinice) i Collector's Edition Gold od 1.5L Magnums (cena 69.580 USD limitirano na 45 jedinica).

Izvrsni kao i sam viski, dekanteri kompanije Glencairn Crystal Studio značajno doprinose šarmu i ceni ovog pića. Svaka od njih dekorisana je simboličnim kineskim lavovima čuvarima, obojena je tamnoplavom bojom koja savršeno akcentuje lepotu safira i zatvarača. Svaka flaša je dekorisana sa 36 safira koji formiraju broj 36.

Komentarišući dekantere, Skot Dejvidson, novi direktor razvoja proizvoda slavnog brenda, izjavio je: „Neverovatno smo ponosni na naš rad na seriji Gearcase Pagoda i verujemo da smo do sada isporučili neke od naših najboljih i najneobičnijih kristalnih dekantera. Raditi na ovom projektu nam je bilo apsolutno zadovoljstvo, jer nam je pružilo priliku da po prvi put ugrađujemo drago kamenje u naše dekantere. Svaki stvoreni dekanter zaista je jedinstveno umetničko delo koje odaje počast kvalitetu viskija iznutra. "

63-Year-Old Pagoda Sapphire Reserve trenutno je dostupan za kupovinu na zvaničnom sajtu kompanije, kao i na berzi viskija.