devojka u crnoj haljini osvetljenna reflektorom.

Biti nečiji superheroj - neprocenljivo

Postoji vrlo jedostavan način da pokažete svoju humanost i tako pomognete malim superherojima koji se bore protiv raka, da dobiju prvu, do sada najveću Roditeljsku kuću, u kojoj će biti smešteni dok se leče, daleko od svog doma.

 

Kompanija Mastercard u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka - NURDOR, kreirala je još jednu, prolećnu kampanju u okviru platforme superhero.rs. Doniranjem putem ove platforme, koju je u decembru 2021.godine, kompanija Mastercard donirala NURDOR-u, ovog proleća kao poklon zahvalnosti za vašu donaciju, dobijate neki od komada iz nove SUPERHERO kolekcije koju je dizajnirala talentovana srpska dizajnerka Tatjana Ostojić.

slika teksta superhero by nurdor

Nastavak ove saradnje, čiji je važan deo gore pomenuti brend ulične mode, stigao je u vidu podrške talentovane mlade modne dizajnerke Tatjane Ostojić, koja je oplemenila prolećno-letnju Superhero kolekciju i time doprinela daljoj popularizaciji ovog izuzetno zanimljivog brenda, koji je svoje prvo izdanje imao u decembru prošle godine.

muskarac u crvenoj jakni osvetljen reflektorom slika teksta superhero

Kolekciju krase ne samo vrhunski kvalitet materijala i izrade, već i nešto efektnije boje, koje će sasvim sigurno privući poglede ovog leta. Na čelu kolekcije nalaze se novi krojevi raznobojnih i živopisnih dukseva i majica sa prepoznatljivim “superhero” logom, koji će ove sezone biti obogaćeni novim modelima od kojih je jedan deo dostupan samo za Mastercard korisnike. U pitanju su mantil “Kriptonyte”, koji svojom jarko crvenom bojom namerno asocira na Supermenov plašt i podseća da se upravo najveće slabosti mogu pretvoriti u najveće pobede, kao i SuperRed Unisex duks. Tu je i za sve crna “Super Silhoutte” haljina, koja svojim strogo definisanim linijama pokazuje da se radi o garderobi koja odražava važnu misiju i stav!

smenjuju se slike muskarca u crvenoj i narandzastoj garderobi
smenjuju se slike muskarca u crvenoj i narandzastoj garderobi
slika teksta superhero na beloj kruznoj liniji

Kupovinom nekog od modela na Superhero.rs pomažete opremanje nove Nurdor roditeljske kuće, jer svaka kupovina predstavlja donaciju za male superheroje. Ova kuća ne samo da će omogućiti besplatan smeštaj mališanima koji boluju od raka, kao i njihovim najbližima, već će ujedno biti i mesto koje će u potpunosti ispratiti njihove svakodnevne potrebe. Nova Roditeljska kuća u Beogradu biće najveća do sada u Srbiji, a vrata ove kuće biće otvorena za sve obolele mališane koji se leče u Beogradu i za njihove roditelje i pratioce. Jednom rečju, to je prostor u kojem bolest ne može da oduzme pravo na detinjstvo i u kojem deca uvek mogu da se osećaju kao da su kod svoje kuće.

Pravi heroji se ne mere samo veličinom svoje snage, već i dobrotom i snagom svoga srca. Zato obucite nešto iz nove SUPERHERO kolekcije, i doniranjem novca za lečenje naših malih boraca, postanite nečiji superheroj već danas!

 

Superhero.rs je postao važan digitalni kanal kroz koji humanitarna organizacija NURDOR na održiv i jednostavan način, prikuplja sredstva za inicijative i aktivnosti kojima se bavi, kako bi pomogli lečenje i oporavak dece obolele od raka.

logo mastercard

Platformu i kolekciju zajedno sa kompanijom Mastercard, koja je projekat inicirala i finansirala, podržali su i partneri: AIK banka, McCann Beograd, Drive agency, Gampo+, Mainstream, Corvus i Bex kurirska služba.