Huawei watch gt 3 Huawei watch gt 3

Sat koji pokazuje da je
pravo vreme za tebe!

Sat koji pokazuje da je pravo vreme za tebe!

Huawei watch gt 3

Ukoliko ste još uvek u nedoumici i u potrazi za idealnim poklonom za svoju voljenu osobu, predlažemo vam da odaberete pametni sat, koji je u isto vreme i elegantan modni detalj i odličan organizator…

 

“Pokaži mi kakav sat nosiš i reći ću ti ko si”, je princip koji potpuno oslikava jednu personu. Muškarci se poput dečaka utrkuju da pokažu što reprezentativniji ručni sat kojim dokazuju svoju moć i status, a kod žena je taj ukras na ruci jednostavno odraz imidža i stila, aksesoar koji se uklapa uz dnevni ili večernji outfit. S obzirom da nam stižu praznici i da je pravo vreme za pripremu darova, naš predlog za poklon je naprednija verzija ručnog sata. Prednost ovog poklona je ta da će vaš partner ili partnerka pomisliti na vas kad god budu proveravali vreme, svoje obaveze, ili pratili svoje zdravlje. Suština je, da ovakvim znakom pažnje, zaista dokazujete da brinete o svojim najmilijima.

 

Od davnina smo imali potrebu da merimo vreme i da znamo koje je doba dana, od senke štapa, preko peščanika, do mehaničkih satova, a konačno smo stigli do vremena napredne tehnologije i pametnih satova. Danas je taj pametni sat toliko inteligetan da uskače u pomoć kad god je neophodno i postaje naš najbolji asistent i lični trener, Jednostavno, na njega se možemo osloniti u svako doba dana.

 

Ukoliko do sad niste imali prilike da se susretnete, onda je pravo vreme da upoznate najnovije modele pametnih satova iz Huawei Watch GT 3 serije!

Nakon Watch 3 i Watch 3 Pro modela, stigli su najbolji od najboljih, kada su u pitanju gedžeti koji povećavaju produktivnost i čine život futurističkim. U pitanju su dva nova modela iz Watch GT 3 serije vrhunskih karakteristika i elegantnog izgleda, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Pametni sat je idealan poklon za osobe koji imaju gust raspored i koji žele dobru organizaciju svojih obaveza, uz praćenje svog zdravlja, a bez učestalog gledanja u telefon. Imajući to u vidu, Huawei je za sam kraj godine odlučio da nas obraduje sa modelima i za NJU i za NJEGA. Muški model karakteriše nešto robusnija verzija sa brojčanikom od 46 mm, dok je ženska verzija izrađena u dimenzijama od 42 mm. U oba slučaja, radi se o fantastičnoj kombinaciji klasičnog i modernog dizajna koji će, bez sumnje, upotpuniti i izgled i život oba pola. Bilo da se radi o poslu, sastanku, provodu ili svakodnevnim sportskim aktivnostima, elegantan dizajn ovih satova će uneti onu neophodnu dozu originalnosti u svaki izgled.

Dame, pronađite svoju dozu savršenstva

 

A kada smo kod savršenog izgleda ovog pametnog otkrića, ono što će najviše obradovati pripadnice lepšeg pola jeste široki izbor kaiševa za Huawei Watch GT 3, kojim neće odoleti čak ni one najizbirljivije dame. Garantujemo da će uživati u svojoj dozi savršenstva tokom celog dana, a zahvaljujući specijalno dizajniranoj leptir-kopči i propratnom dugmetu na poleđini, moći će da podešavaju obim kaiša. Bilo da se radi o ekstravagantnom milanskom ili šik najlonskom modelu, sigurni smo da će upravo zahvaljujući ovakvom jednom detalju, svoj stil dovesti do perfekcije.

Huawei watch gt 3
Huawei watch gt 3 Huawei watch gt 3
Huawei watch gt 3 Huawei watch gt 3 Huawei watch gt 3

Pametni nakit za pametne muškarce

 

U životu svakog muškarca, sat zauzima poseban tron. Ručni sat je za njega stvar prestiža i aksesoar za razmetanje, i skoro da ne postoji muškarac koji u svojoj kolekciji ne poseduje više modela. Upravo takvu jednu kolekciju će upotpuniti Watch GT3, koji će neretko skidati sa svog ručnog zgloba, a znamo i zašto… zato što je pametan!

 

Jači pol će, s druge strane, nesumnjivo uživatu u klasičnom i izdržljivom modelu izrađenom od nerđajućeg čelika dobijenog posebnim procesom poliranja, ili se pak odlučiti za provereni model od visokokvalitetne teleće kože. Verujemo da će sve one, koji pametne satove prvenstveno koriste za praćenje svojih sportskih aktivnosti tokom dana, najviše zanimati modeli sa kaiševima od fluoroelastomera koji su otporni na vodu i znoj, a istovremeno su lagani i prijatni za nošenje, jer savršeno prijanjaju i prate liniju zgloba.

Huawei watch gt 3 Huawei watch gt 3
Huawei watch gt 3
Huawei watch gt 3 Huawei watch gt 3 Huawei watch gt 3

Sad je vreme da se posvetite sebi!

 

Da ne bude zabune, Watch GT 3 nije samo modni detalj, nego i pametni uređaj koji će svom vlasniku pomoći da lakše pregura dan, jer činjenica je da je ova multipraktična naprava obogaćena neverovatnim tehničkim karakteristikama. Ispod vrhunskog materijala od kojeg je napravljen ovaj sat, krije se jedno malo carstvo. Pravi mali svet skrojen po vašoj meri, sa režimima za preko 100 vežbi i ugrađenim planerom vežbanja, reformisane lokacije za precizno praćenje trčanja i potpuno nov način merenja otkucaja srca koji pripada petoj generaciji.

Huawei watch gt 3

 

Zdravlje na prvom mestu

 

Ne smemo izostaviti ni potpuno fenomenalne funkcije koje su idealne za sve one koji bi da se oslobode stresa i lakše izbore sa novonastalom zdravstvenom krizom. Zato Watch GT 3 ima ugrađeno celodnevno praćenje zasićenosti kiseonikom (SpO2), ali i stalno praćenje stanja vašeg tela. Verovali ili ne, ovaj pametni sat može pratiti vaš san i menstrualni ciklus, nadgledati otkucaje srca, pomoći vam u regulisanju disanja i ublažiti napetost u kriznim situacijama. Jednom rečju, Watch GT 3 je idealan uređaj koji će vas osloboditi brige i omogućiće vam da se opustite i uživate u životu.

 

Lični trener

 

Ovaj uređaj se zaista ponaša kao najbolji i najekskluzivniji lični trener koji će najpre dobro proceniti vaše sportske sposobnosti, a zatim vam i pomoći da poboljšate efikasnost svojih treninga. Bilo da ste strastveni ljubitelj trčanja, biciklista, plivač ili praktikant joge – Watch GT 3 će budnim okom nadgledati svaku vašu aktivnost i pomoći će vam da održite optimalan balans. Prilikom vežbanja, sat se može povezati sa različitom sportskom opremom i aplikacijama tako da u svakom trenutku možete pristupiti informacijama koje će vam olakšati dalji tok vežbanja.

Huawei watch gt 3
Huawei watch gt 3 Huawei watch gt 3

 

Još jedna od dodatnih mogućnosti koju Huawei nudi svim ljubiteljima brenda jesu dve narukvice koje dobijate na poklon ukoliko se do 31.12. odlučite za jedan od modela iz Watch GT 3 serije. Na ovaj način osvajate posebnu pogodnost da svoj pametni sat prilagođavate svom izgledu u zavisnosti od prilike za koju se obučete.

 

Huawei watch gt 3

 

Možda postoji mnogo boljih načina da nekome pokažete koliko ga volite, ali jedan ovakav pametan poklon će zaista poslati najlepšu poruku koliko vam je stalo do vaših najmilijih i njihovog zdravlja. Pravo je vreme da se opustite i bezbrižno uživate u životu.