Mistična i senzualna Miu Miu pre-fall kolekcija

Kada se radi o modi, trenutno postoji toliko brendova, da je prosto nemoguće da ne možete pronaći nešto što odgovara vašem ličnom stilu i estetici...

Za mnoge ljude, to je brend Miu Miu, mlađa sestra brenda Prada, koji Mjuča Prada akcentuje mašnama, specifičnim kragnama i izobiljem iskrica. Njihova pre-fall kolekcija je san snova za sve one koji su ljubitelji dekade sedamdesetih, kompletne sa patchwork mini haljinama i kariranim kaputima. Jedan od modela iz ove kolekcije, koji je zasijao u prolećnoj sezoni brenda, dobio je preobražaj poigravši se dezenima koji će nas oduševiti tokom jesenje sezone.

Ipak, s obzirom na sve promene koje trenutno ostavljaju svoj trag u industriji mode usled pojave korona virusa, globalnog konzumerizma i problema sa ekološkom održivošću ove industrije, pred-jesenje kolekcije će možda veoma brzo otići u zaborav. Brojni brendovi su već sada najavili da se povlače iz zvaničnog modnog kalendara, osnivajući sopstvene putanje kako bi se što više približili svojim fanovima.

Miu Miu kolekcija za prelaznu sezonu može biti jedna od poslednjih u ovom stilu, pa vas baš zato pozivamo da pažljvo prelistate našu galeriju i uživate u svim modelima i jedinstvenom raspoloženju kojim zrači.