Privatni kolekcionar rasprodaje svoje Hermes tašne

Ukoliko ste ove godine odlučili da investirate u dizajnerske tašne, znajte da jedna aukcijska kuća trenutno održava online rasprodaju, čiji su deo i komadi iz privatne Hermes kolekcije…

Asortiman u sebi sadrži ikonične siluete, kao što su Birkin, Kelly, Constance, Lindy i Picotin. “Hermes je jedan od najtraženijih luksuznih brendova sveta, sa klijentima koji godinama strpljivo čekaju kako bi se dočepali ekskluzivnih Birkin ili Kelly modela”, objašnjava Meg Randel, direktor Bonhams odseka ta dizajnerske tašne i modu. “Bonhams sa uzbuđenjem predstavlja ovu privatnu kolekciju sa petnaest poželjnih modela, nastalih kao delo francuske kuće mode. Uz pomoć naše online aukcije, ova kolekcija tašni će definitivno probuditi ushićenje kod brojnih ljubitelja mode širom sveta”.

Kolekcija anonimnog kolekcionara, koja je pažljivo uređivana tokom prethodnih deset godina, sastoji se od petnaest različitih dizajna. Glavni komadi su svakako Shiny Crocodile Birkin 25 i Birkin 30 iz limitirane Candy kolekcije, koji dolaze sa crvenim eksterijerom i tamnoplavim enterijerom. Pored toga, tu su i Constance, So Kelly, Lindy i Picotin, pri čemu je svaki od modela pogodan za svakodnevno nošenje.

Ukoliko želite da vidite čitavu kolekciju posetite sajt Bonhams aukcijske kuće, a mi vam predlažemo da otkrijete i koje su to dizajnerske torbe glavne u svetu modnih aksesoara ove sezone.