SKKN BY KIM: Šta znamo o novoj liniji za negu kože Kim Kardašijan?

Ako želite da ažurirate svoju kozmetiku, nova kolekcija za negu kože SKKN BY KIM stiže u pravi čas!

Pre otprilike godinu dana, beauty svet uzdrman je vestima da Kim Kardašijan gasi svoj brend dekorativne kozmentike, KKW BEAUTY, najavljujući istovremeno novi projekat. Fanovi su mislili da je reč o jednostavnom rebrendiranju, ali umesto starog brenda u novom ruhu, pojavilo se nešto sasvim novo. SKKN nije samo kozmetika koja je već na tržištu, već izbor vrhunskih proizvoda za negu kože. I to je prirodan, možemo slobodno reći očekivan korak, u inspirativnom poduhvatu Kim Kardašijan.

Ponuda brenda uključuje devet održivih proizvoda, pri čemu je svaki zasnovan na inovativnim formulama dizajniranim da udahnu život umornoj koži. Svi SKKN proizvodi biće dostupni u predivno dizajniranoj ambalaži za manje od 100 dolara, što je odlična cena u svetu luksuzne nege kože.

SKNN beauty proizvodi by KIm Kardasijan

Kako se ispostavilo, linija je nastala iz želje Kim da pomogne samoj sebi. Ona se bori protiv psorijaze, imunološke kožne bolesti koja pogađa više od 7,5 miliona odraslih, što rezultira suvim, crvenim mrljama na licu i telu. SKKN je opipljiv rezultat dugogodišnjeg rada i saradnje sa dermatolozima i estetičarima. Linija kozmetike uključuje blago sredstvo za čišćenje lica u vidu pene, serum hijaluronske kiseline i hranljivo noćno ulje.

Svi proizvodi iz nove kolekcije će biti dostupni na zvaničnom sajtu već od 21. juna.

Luxury Experience