2017 Porsche 911 GTS modeli

Porsche 911 GTS asortiman je sam po sebi bio privlačan, ali uz nove 2017 modele postaje bolji nego ikada…

Modeli su dobili novi, osveženi izgled, koji je sličan Porsche 991.2 redizajnu, kao i novi impresivni motor i izobilje interesantnih unapređenja u kokpitu. Otkriveni na sajmu automobila u Detroitu, novi Porsche 911 GTS pokreće sveži 3.0 litarski motor, koji prate dva turbo punjača, pa on ima 450 konjskih snaga i 550 Nm obrtnog momenta.

U GTS ponudi su modeli Carrera GTS, Carrera 4 GTS, Carrera GTC Cabriolet, Carrera 4 GTS Cabriolet i Targa 4 GTS, a možda će vas zanimati informacija da je 911 Carrera 4 GTS Coupe najbrži od svih modela, i od nula do sto ubrzava za 3.6 sekundi uz pomoć PDK transmisije.

Ove impresivne performanse su dobile društvo efikasnosti u potrošnji goriva, što zvuči kao manje važna stvar za sve vlasnike ovih automobila ili potencijalne nove kupce. U poređenju sa postojećim asortimanom, novi modeli imaju osvežene farove i poziciona svetla, kao i novi SportDesign prednji spliter, crnu šaru između pozicionih svetala na vozilima sa pogonom na zadnjim točkovima, crne felne od 20 inča i brojne druge detalje.

U enterijeru, modeli su dobili Porsche Sport Chrono paket sa dodatnim elementima od Alcantara kože i električno podesivim sedištima. Nemački vozači mogu kupiti ulazni nivo GTS modela za 124.451 evra, dok vrhunac ove ponude košta 144.919 evra i predstavlja 4 GTS Cabriolet i Targa 4 GTS modele.

D.Ć.

Luxury Experience