O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nakit

FREY WILLE - Elegantan stil

FREY WILLE - Elegantan stil
FREY WILLE - Elegantan stil
FREY WILLE - Elegantan stil
FREY WILLE - Elegantan stil
FREY WILLE - Elegantan stil
FREY WILLE - Elegantan stil

FREY WILLE kolekcija od 18-karatnog zlata je epitom elegancije i prestiža...

Ova posebna linija spaja neprolazno uživanje u luksuzu i eksluzivnosti, koju samo FREY WILLE može da pruži. Za naš čuveni tim umetnika, zlatara i specijalista za fino emajliranje polazna tačka u procesu spajanja emajla, zlata i brilijanata na odabranim detaljima, bio je neizostavni kvalitet. Ova umetnička dela objedinjuju kreativnost, inspiraciju i ljubav sa savršeno osmišljenim, sofisticiranim detaljima.

Unikatni komadi blistavog Lumierè prstenja sa brilijantima, Etoile prstenje, narukvice, romantični privesci u obliku srca i Nautilus minđuše, dostupni u belom i žutom zlatu u limitiranim serijama, upotpunjuju svaki elegantan stil i deluju očaravajuće na onoga ko nosi nakit, ali i na svakoga ko samo baci pogled na predivnu strukturu i umetničke vrednosti FREY WILLE kolekcije od osamnestokaratnog zlata.

FREY WILLE je od 1950. godine vodeća svetska kompanija koja se bavi izradom umetničkog nakita od dragocenog emajla, sa pozamašnim spiskom ogromnih dostignuća u jedinstvenom konceptu dizajna. Izuzetna dizajnerska filozofija, inovativne umetničke kreacije i blistave boje FREY WILLE kreativnog tima umetnika, zlatara i eksperata za fino emajliranje, najvažnije su karakteristike koje opredeljuju entuzijaste širom sveta za ovaj ekskluzivni nakit.

Frey Wille nakit možete pogledati u radnji na Terazijama br.26.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: BVLGARI - 10 godina kolekcija B.zero1

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2014. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X