Swarovski promocija od 05.09. do 19.09.2014.

-        za svaka 2 kupljena proizvoda ostvarujete popust od 15%

-        za svaka 3 i više kupljenih proizvoda ostvarujete popust od 20%

U nastavku je samo deo asortimana koji smo ovom prilikom izdvojili za vas …

Kolekcija “Adore” – daje suptilan sjaj plavih tonova kristala pavé obrade, kao i trendi izgled ovom klasičnom dizajnu. Minđuše su veličine 4cm, a dužina ogrlice je 40cm.

Kolekcija “Afire” – Ovaj elegantni par minđuša je inspirisan srećnim brojem 8 iz kineske kulture sa Aquamarine kristalima pave obrade, približne dužine od 2,5cm. Narukvica ove kolekcije ima podesivu dužinu, a ogrlica daje jedinstvenu siluetu za specijalne prilike, dužine 38cm.

Kolekcija “Amber” – Uživajte u vintage, urbanom stilu sa ovim lančićem, i minđušama koje se lako kombinuju, a prsten, kao i celu kolekciju karakteriše izgled metalnog kanapa sa starinskim finišom.

Kolekcija “Angelic” – Elegancija, sofisticiranost, bezvremenost, čistota i klasika su samo neki od sinonima za Angelic kolekciju, koja se može prikloniti svakom autfitu, Transparentni kristal je okružen drugim manjim, takođe transparentnim kristalima pavé obrade, praveći prelepi sjaj.

Kolekcija “Azalea” – Ove minđuše na prvom mestu pokazuju izvanredan umetnički rad, dok ogrlica koja je idealna za svaki dan, ima motiv leptira u transparentnom kristalu, dužine 38cm.

Kolekcija “Baron” – Svetlucajući u transparentnom kristalu sa nagoveštajem plave, u obliku lista, ova kolekcija je idealna za predstojeću sezonu proslava.

Kolekcija “Best” – Dodir glamura sa crnim i transparentnim kristalima, kombinacija koja nikad neće izaći iz mode. Savršena za vaše specijalne prilike ili za večernji izlazak sa drugaricama.

Kolekcija “Swan” – Samo ime kolekcije govori o njenom izgledu. Labud kao legendarni simbol kompanije Swarovski prdstavlja ovu kolekciju kao ženstvenu, sofisticiranu, nežnu, a pre svega elegantnu, sa transparentnim kristalima pavé obrade.

Kolekcija “Wave” – Inspirisani trendi motivima, ova kolekcija kombinuje kristal pavé obrade sa dve različite boje metala. Zrači svojom elegancijom i smelom siluetom, a može se kombinovati kako za dnevni tako i za večernji izlazak.

Kolekcija “Disney” za najmlađe, svaka devojčica bi želela da bude ona … Tinker Bell … pustite im mašti na volju.

Budite sami svoj kreator narukvice – na ovu neodoljivu narukvicu sa Crystal Mauve perlama prikačite priveske koji vam se najviše dopadaju i napravite vaš sopsteveni look!

Nismo zaboravili ni muški deo populacije … dugmad za manžetne koje potpisuju muški stil sa duhom savremenog urbanog look-a!

A evo i nekoliko ideja za poklon samo vama dragim ljudima …

Elegantan i funkcionalan poklon u vidu prstena za salvete i čaša za belo vino, koji će postavci stola dati poseban sjaj. Stilizovan i praktičan set olovaka za poslovnu damu, kao i moderan kancelariski aksesoar – USB.

A za kolekcionare smo izdvojili …

Celokupan asortiman možete videti u našim “Sun, Moon & Stars” prodavnica u Knez Mihailovoj 25, Nušićevoj 25 i Bul. kralja Aleksandra 86.

Luxury Experience