Mandarin Oriental Paris obećava vam avanturu vašeg života u svom restoranu Sur Mesure par Thierry Marx svakog utorka u martu mesecu…
Za ovu avanturu, vaše telo će imati prilike da iskusi vrhunske specijalitete koje će pripremati šef Teri za astronauta Tomasa Peskea, koji će u njima uživati tokom svoje šestomesečne misije na Internacionalnoj Svemirskoj Stanici.
Kada je Tomas Peske zajedno sa Evropskom Svemirskom Agencijom uputio ovaj specijalni zahtev šefu Marksu, on je pripremio nekoliko jela u kojima astronaut može uživati za svoj rođendan, praznike koje će tamo provesti i druge specijalne prilike.
Za ovaj događaj, restoran u čuvenom hotelu će dobiti mejkover i podsećaće na pravi svemirski brod, dok će gosti imati prilike da uživaju u meniju sa šest jela, koji sadrži tri specijaliteta kreirana specijalno za Peskeovu svemirsku avanturu. Cena specijalnog menija iznosi 230 evra po osobi.
D.Ć.