Osteria Moderna u Arezzu: Dizajn Emanuela Svetija
Priča o Osteriji Moderna u Arecu počinje kao bajka: "Nekada davno postojala je... taverna"...
Prostor za činjenje nezamislivog i neverovatnog u svemiru se povećava, ovoga puta na način koji budi naš apetit...
Studio Friedmann & Versace dizajnirao je novu čajnu sobu u najstarijem kafiću u Parizu.
Prada Caffe će služiti doručak, ručak i prepoznatljive koktele u izrazito šik okruženju!
Majami, poznat po živahnom noćnom životu i eklektičnoj kulinarskoj sceni, dočekaće LunaSol.
U centru Milana, na poslednjem spratu Fondacije Luiđi Rovati, nalazi se restoran sa dve Mišelinove zvezdice, koji predvodi Andrea Apreo...
Na 50. spratu legendarnog Ritz-Carlton NoMad, novi koktel bar Nubeluz otvorio je svoja vrata sa ciljem da ponudi jedinstven pogled na Menhetn i redefiniše iskustvo fine gastronomije na najprefinjeniji...