Hotel Café Royal udružio se sa parfimerima iz Givenchy brenda, kako bi predstavili njihovu novu L’atelier kolekciju parfema…
Oni su predstavili inovativnu kolekciju koktela, koja je servirana u njihovom živahnom Green Baru. Od modnih studija do laboratorija parfimera, a potom do bara koktel-umetnika, od ekskluzivnih materijala do dragocenih sastojaka, esencija Givenchy stila pretvorena je u sedam specijalnih mirisa i koktela.
Kolekcija od sedam jestivih haute-couture parfema delo je barmen Ticijana Tasoa, a predstavljeni su između ostalog Cuir Blanc – koktel u stilu martinija, u koji se ubacuju iglice sibirskog bora koje mu daju drvenast i svež ukus i Oud Flamboyant – sastoji se od japanskog viskija i soka od mandarine, koji mu daju smeli i privlačni dimljeni ukus.
Ova unikatna kolekcija biće zvanično predstavljena 1. februara, a dostupna će biti do 31. marta.